За секого по нешто, за некого ништо (2003)

Приказни обични за луѓе необични (2012)

Чадор без рака да го држи (2013)

Како да држиш чадор без рака (2016)

Досие: Планета Икс (2009)

Досие: Ѕвезда Немезис (2011)

Досие: Универз Ум (2012)

Атом и Ева (2012)

Азбука за нефизичари (2013)

Вести во земјата на чудата (2005)

Парите се отепувачка (2006)

Вести од подрумот на баба ми (2007)

Вест од Несвест (2010)

3 минути и 53 секунди (2015)

1 час и 30 минути (2016)

„Од кој филм беше?“ 150 сцени од познати филмови (2021)

Необични факти од животот на Алберт Ајнштајн (2017)

Необични факти од животот на Никола Тесла (2017)

Јаболкото на Њутн (2018)

Made In China (2019)

Неверојатниот живот на Стивен Хокинг (2019)

Апокалипса.мк (2017)

Реплика.мк (2018)

Воскресение.мк (2019)

25 факти за аерозагадувањето... (2020)

Мустаќлии кои го смениле светот (2021)

99.9 тотално забавни и сосема бескорисни факти… (2021)

„Даj, не фрлаj“ од Феjсбук група до еко-револуциjа! (2021)

Азбука на игранка (2014)

Букви, во збор! (2015)

Коњи (2015)

(Не)докажани приказни (2015)

Вселенскиот пионер Јуриј Гагарин (2021)

Забавни факти за диносаурусите (2021)

„Пекол“но добро дело на Данте (2021)

MIXED TAPE

БЕРТ СТАЈН

Press

Clippings